ACCOMMODATIES

Een magische plek aan de bosrand van de Drentse camping BuitenLand waar je ´s ochtends wakker wordt met vogelgeluiden en zonlicht door de bomen.

Het domedorp is rustig gelegen op het achterste veld van het BuitenLand. De sfeervolle huisjes en gezamenlijk buitenkeuken zijn gesitueerd rondom een ruime kampvuurplaats. De warme inrichting van de domes is geïnspireerd op de verschillende continenten waardoor ze allen een geheel eigen karakter hebben gekregen.

Domecilië is zeer geschikt voor verblijf met groepen, maar ook voor families, gezinnen en stellen. Omdat alle huisjes zich bevinden op één veld, is de mogelijkheid er om anderen te ontmoeten en samen te komen in de buitenkeuken of bij het kampvuur. Een dome is geschikt voor maximaal zes personen en ingericht met:

  • ruim woon-/zitgedeelte rondom een pelletkachel met vuurzicht;
  • eethoek voor zes personen;
  • kitchenette met voorzieningen voor koffie en thee;
  • een slaapruimte met tweepersoonsbed beneden;
  • een afgebakende vide met vier slaapplekken;
  • de bedden zijn voorzien van (eenpersoons)dekbedden en kussens. Beddengoed kun je zelf meenemen of erbij boeken;
  • zelf in te stellen ledverlichting verwerkt in de constructie voor een betoverend effect;
  • stervormig elektrisch dakraam met zicht op boomtoppen en sterren.

In de gemeenschappelijke buitenkeuken op het eigen veld is ruimte om met elkaar te koken en te eten. De keuken is voorzien van oa. kookplaten, koelkasten, combi oven-magnetron, spoelbakken en voor het ultieme gemak een afwasmachine. Pannen, kookgerei, servies en bestek zijn aanwezig. In de keuken is een schouw met sfeervolle pelletkachel en een royale eethoek. Verspreid over het terrein staan picknicktafels.

Alle domes beschikken over vrijstaand privé sanitair met toilet en douche.

Tot slot biedt het domedorp een fijne royale kampvuurplaats met bankjes in het midden van het veld.

De kampvuurplaats, buitenkeuken en sanitairruimte zijn niet voor gebruik van andere campinggasten; de faciliteiten van de camping zijn daarentegen wel voor gebruik van domegasten. De camping wordt zoveel mogelijk vrij van auto’s gehouden; bij de entree en halverwege de camping is parkeergelegenheid. Laden en lossen is bij aankomst en vertrek toegestaan aan de rand van het domedorpje.