DOME AMERIKA

COCHABAMBA

Beneden is een zithoek met twee stoere banken. Op de halve verdieping, toegankelijk met een vast trapje, is een tweepersoonsbed. Daaronder een bed op wieltjes, voor de kleintjes of om gewoon lekker te chillen. Op de vide zijn vier eenpersoonsbedden. Dekbedden en kussens zijn aanwezig. Er is een kitchenette waar je koffie en thee kunt maken en een eethoek voor zes personen. Een centraal geplaatste pelletkachel verwarmt de gehele ruimte en zorgt voor een gezellig vlammenspel. De pellets die je hiervoor nodig zijn, zijn bij je verblijf inbegrepen. Je hoeft zelf enkel af en toe de kachel bij te vullen.

Keuken
Om te koken is er een gezamenlijke buitenkeuken. Per dome is er een koelkast en voorraadbakken voor je boodschappen. Er zijn twee ruime aanrechtbladen met kookplaten en wasbakken, een combi-oven/magnetron en afwasmachine.

Sanitair
Momenteel kunnen alle gasten van Domecilië gebruik maken van de sanitairruimte op ons eigen terrein in combinatie met het sanitairgebouw van de camping, gelegen bij de bar. De prijs van de dome is daaraan aangepast in deze periode. Onze sanitairruimte en het toiletgebouw van de camping zijn vorstvrij, maar niet verwarmd.