DOME AUSTRALIË

WOOLLOOMOOLOO

Beneden is een zithoek met robuuste bank (waar je eventueel ook op kunt slapen), stoere vlinderstoelen en een gezellig zithoekje. Er is een afgeschermde slaapruimte met tweepersoonsbed. Op de vide zijn vier eenpersoonsbedden. Dekbedden en kussens zijn aanwezig. Er is een kitchenette waar je koffie en thee kunt maken en een eethoek voor zes personen. Je verwarmt de ruimte door middel van de centraal gelegen pelletkachel. Pellets zijn bij je verblijf inbegrepen.

Keuken
Om te koken is er een buitenkeuken. Per dome is er een koelkast, aan beide zijden een kookplaat, tevens een combi-oven/magnetron, afwasmachine en er zijn voorraadbakken voor je boodschappen. De keuken is voor gezamenlijk gebruik van alle vijf de domes.

Sanitair
Dome Woolloomooloo deelt samen met dome Cochabamba een eigen sanitairgebouw, gelegen tussen beide domes in, in het bos. Er is een aparte douche- en toiletruimte. Beide domes krijgen hiervan de sleutels.

Winterperiode: van 23 november 2020 t/m 29 maart 2021 zijn alle privé units gesloten en maken alle domes gebruik van dit sanitairgebouw in combinatie met het sanitairgebouw van de camping, gelegen bij de bar. De prijs van de dome is daaraan aangepast. De sanitairruimtes en het toiletgebouw van de camping zijn vorstvrij, maar niet verwarmd.