DOME EUROPA

BILBAO

Beneden is een zithoek met heerlijke bank, gezellige fauteuils en industriële details. Er is een tweepersoonsbed en op de vide zijn vier eenpersoonsbedden. Dekbedden en kussens zijn aanwezig. Tevens is er een kitchenette waar je koffie en thee kunt maken en een eethoek voor zes personen. Je verwarmt de ruimte door middel van de centraal gelegen pelletkachel. Pellets zijn bij je verblijf inbegrepen.

Keuken
Om te koken is er een overdekte buitenkeuken. Per dome is er een koelkast, aan beide zijden een kookplaat, tevens een combi-oven/magnetron, afwasmachine en er zijn voorraadbakken voor je boodschappen. De keuken is voor gezamenlijk gebruik van alle vijf de domes.

Sanitair
Dome Bilbao heeft een eigen sanitaire ruimte met douche en toilet, gelegen direct naast de dome. Dit privé sanitair is af te sluiten.

Winterperiode: van 23 november 2020 t/m 29 maart 2021 is het privé sanitair gesloten en maak je gebruik van een gedeeld sanitairgebouw op het domeveld in combinatie met het sanitairgebouw van de camping, gelegen bij de bar. De prijs van de dome is daaraan aangepast. De sanitairruimtes en het toiletgebouw van de camping zijn vorstvrij, maar niet verwarmd.