Welkom in Domecilië

Domecilië is een klein dorpje op camping BuitenLand met vijf unieke dome-vormige huisjes die rond een grasveld met grote vuurplaats staan. De ligging is rustig, tegen de rand van het bos op het achterste veld van BuitenLand.

We hebben veel tijd en liefde gestoken in de Domes en we zijn nu bijna klaar met bouwen! Bijna… dat betekent dat onze bouwactiviteiten nog zichtbaar zijn op het terrein. De leuke bijkomstigheid is wél…. voor het kampvuur is er voorlopig brandhout van het huis. 🙂 

In elke Dome kun je met 6 personen verblijven, op dit moment biedt Domecilië plek aan groepen van maximaal 18 personen verdeeld over drie Domes. V.a. 16 augustus is een vierde dome beschikbaar en kun je boeken tot 24 personen. Zodra alle vijf de Domes af zijn, kun je boeken voor 30 personen.

Er is een gezamenlijke buitenkeuken. De Domes hebben geen eigen sanitaire voorzieningen. Je maakt gebruik van het sanitair en douches van de camping, op 100 meter afstand en tussen 1 oktober en half april op 250 meter afstand (Toiletgebouw in de winter is vorstvrij maar niet verwarmd).

Wil je ons dorpje boeken, ga dan naar www.buitenland.com en kies voor groepsaccommodaties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *